УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха ново споразумение, което продължава

...
УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха ново споразумение, което продължава
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк и Алианц България удължиха за още 5 години ексклузивното си партньорство

УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха ново съглашение, което продължава с още 5 години извънредния контракт за съдействие. Споразумението затвърждава дългогодишното партньорство сред двете финансови компании, а посредством него и уговорката им към клиентите и развиването на българския пазар.

Стартът на съдействието e подложен през 2018 година като продължение на решението за партньорство сред УниКредит и Алианц на районно равнище за страните от Централна и Източна Европа. В рамките на съглашението банката предлага извънредно продуктите на застрахователната компания в региона на животозастраховането и общото обезпечаване. Благодарение на партньорството клиентите на УниКредит Булбанк могат да се възползват от извънреден достъп до разнородни артикули и услуги, предоставяни от Алианц, в това число застрахователни пакети, капиталови благоприятни условия и препоръки за ръководство на риска. Съвместната работа на двете компании се концентрира върху новаторски решения и персонализирани оферти, които да дават отговор на потребностите и желанията на клиентите.

" Даваме начало на нов стадий в партньорството сред УниКредит Булбанк и Алианц. Сътрудничеството ни през миналите години е водено от обща цел да развиваме пазара на капиталови благоприятни условия и финансови решения, отговаряйки по най-хубавия метод на потребителските потребности. Оставаме фокусирани в устрема ни да сътворяваме благоприятни условия за напредък и персонализирано банково обслужване “, разяснява Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР