Уникалното шоу за звездни преобразявания Като две капки вода“ се

...
Уникалното шоу за звездни преобразявания Като две капки вода“ се
Коментари Харесай

Капките обещават ударно завръщане, макар и без участието на Рачков

 Уникалното шоу за звездни преобразявания " Като две капки вода “ се завръща с девети сезон, обичани звезди и доста изненади. Тази пролет предаването още веднъж ще завладее ефира с положителни страсти, несравнимо развлечение и удивителни артистични превъплъщения.

След присъединяване на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще показа на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. " Като две капки вода “ сезон 9 – All Stars ще сложи един до различен на сцената имена, останали в историята с блестящо наличие, въздействащи фалшификати и неповторимо шоу. " Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме съществено изследване въз основата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-хубавите сезони на " Като две капки вода “!, споделя продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Въпреки отличното си показване и насъбрания опит на сцената на шоуто, звездите ще би трябвало да надминат себе си и да показват своя имитаторски гений в артистична борба за любовта на феновете в сезон 9 – All Stars.

Един от най-емблематичните участници – Геро също ще се причисли към шоуто – този път в ролята на водещ. След сполучливия тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на " Маскираният артист “, двамата ще си партнират в идния девети сезон на " Като две капки вода ". " Обичам " Като две капки вода “! Имах опция да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда посетител в журито, а тази година ще имам достойнството да повеждам със Зуека едно същинско събитие в телевизионния ефир “, споделя артистът, който в четвърти сезон завоюва публиката с поредност занимателни преобразявания и огромна доза комизъм.

Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 – All Stars на " Като две капки вода “, следва феновете да схванат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР