Уникалният по рода си фестивал КЕФФ отдава заслужена почит на

...
Уникалният по рода си фестивал КЕФФ отдава заслужена почит на
Коментари Харесай

Кинофест на европейската комедия

Уникалният по рода си фестивал КЕФФ отдава заслужена респект на европейската комедия и във ВТОРОТО си издание ви кани да видите извънредно 12 нови заглавия от осем страни. Фестивалът ще се организира от 30.09 до 07.10 в LUCKY на киното в Пловдив.

Конкурсната стратегия включва шест заглавия от тази година, а огромната премия ще бъде избрана от тричленно интернационално жури. За да отдаде заслуженото и на публиката, фестивалът ще даде опция на феновете да гласоподават за най-предпочитания от тях филм.

Фестивалът започва с италианския филм „ Тичам към теб “ на Рикардо Милани с присъединяване на Пиерфранческо Фавино и Мириам Леоне. Някои акценти от програмата са испанският „ Сантиментално “ по едноименната пиеса на Сеск Гай, притежател на две награди за най-хубав филм и основна женска роля за Гризелда Сичилиани на фестивала в Монте Карло; както и каталунската кино премия „ Гауди ” за поддържащ артист за Алберто Сан Хуан.

Копродукцията от Гърция, Франция и Белгия „ Додо “ на Панос Кутрас, който бе част от формалната селекция на фестивала в Кан тази година, също е част от афиша в Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР