Уникалната и изключително успешна за BMW инициатива i3 е на

...
Уникалната и изключително успешна за BMW инициатива i3 е на
Коментари Харесай

BMW i3 си отива със специалната серия HomeRun Edition

Уникалната и извънредно сполучлива за BMW самодейност i3 е на крачка от своя край, само че от баварската компания могат единствено да се гордеят с постигнатото с нетипичната и харизматична своя електрическа кола.

На фона на последните създадени бройки на i3, BMW анонсира специфичната крайна серия i3 HomeRun Edition, която е осъществена под формата на едвам 10 автомобила i3s. По случай завършването на плана, баварската марка е добавила два нови екстериорни цвята- Frozen Dark Grey и Frozen Red II, 20-цолови алуминиеви джанти със сдвоен дизайн, панорамен сткълен таван с електрическо ръководство, адаптивни фарове, Suite осъществяване на интериора с кожени детайли, инструментален панел и волан с кожена тапицерия, система за косвено осветяване на интериора, отопляеми седалки и други.

От BMW разясняват също по този начин, че i3 ще слезе от поточната линия в завода на компанията в Лайпциг по допустимо най-хубавия метод, а точно с достигнато единствено преди няколко дни произвеждане от 250 000 единици за миналите осем и половина години, трансформирайки се в най-успешната напълно електрическа кола в премиум компактния сегмент.

Интересен факт за i3, което е налично за продажба допълнително от 74 страни по целия свят и който споделят от BMW, е този, че през първите няколко години след пазарното му лансиране, 80% от неговите притежатели са били нови за BMW Group клиенти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР