Уникална успеваемост постига националният отбор на България в срещите си

...
Уникална успеваемост постига националният отбор на България в срещите си
Коментари Харесай

Перфектна България в Лигата на нациите: 5 удара във вратата - 5 гола!

Уникална успеваемост реализира националният тим на България в срещите си от новосформирания европейски шампионат Лига на нациите.

В конкуренцията на УЕФА, " лъвовете " показват 100-процентови умения в нахлуване. Според формалната статистика от шампионата до сегашния миг, футболистите ни са отправили 5 удара в очертанията на вратата в срещите си досега. Колко са осъществените попадения? Също толкоз - тъкмо 5 !

 България победи Кипър с 2:1 на
Мощна България сподели класа и стигна до желан поврат против Кипър на националния стадион!

Брилянтни голове на Десподов и Неделев подвигнаха почитателите на крайници

На сходна успеваемост представителният ни състав не се е радвал от много нескончаем интервал от време.

 Снимка 383570
Източник:

Интересна динамичност демонстрира тимът ни и що се касае до коректността на състезателите си на терена. " Лъвовете " са направили по-малко нарушавания от всеки собствен противник в групата , като само при визитата на Словения имахме с фаул допълнително от своя конкурент.

За съпоставяне обаче, Кипър нарушаваше разпоредбите съвсем два пъти по-често от домакина си на стадион " Васил Левски ", а норвежците отидоха даже още по-далеч, извършвайки близо три пъти повече фаулове против отбора ни, преди Радослав Василев да ги накаже в 59-ата минута на срещата, още веднъж играна в центъра на София.

Това, над което може да се намерения, а вероятно и поработи в допълнение, е допускането на голям брой ъглови удари от състава ни . До момента България е изпълнила 11 корнера, против цели 22 за своите съперници. Срещу противник, който разчита най-вече на статичните положения, сигурно бихме изпитали съществени усложнения.

 Снимка 383552
Източник:

Точно 10 пък са спасяванията на Пламен Илиев в трите ни мача от конкуренцията. Това сигурно значи, че стражът ни има значителен принос за непокътнатия ни актив в групата.

Цели 15 пъти футболистите на тима ни са изпадали в състояние на засада . Отново акцент, който наподобява незначителен, само че при спомагателното му " отиграване ", може да донесе нови позитиви на нашия отбор.

 Снимка 383559
Източник:

Средно през 55% от времето футболистите ни имат топката, което не е напълно съвършено, само че на фона на досегашните ни индикатори в тази тенденция, несъмнено е придвижване напред по тази допирателна.

В последна сметка обаче всичко опира до извоюваните точки.

И целият този набор от индикатори, данни и цифри може да се окаже незначителен и без значение, в случай че не спечелим най-малко още една от срещите си в групата.

 С гения се раждаш, характера - изграждаш! Благодарим ви!
С гения се раждаш, характера - изграждаш! Благодарим ви!

Тежката дума на Хубчев свърши чудеса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР