Уникална по рода си международна правна конференция South East Europe

...
Уникална по рода си международна правна конференция South East Europe
Коментари Харесай

Владимир Пенков пред The Legal 500 Summit: Професията ни се променя с голяма скорост

Уникална по рода си интернационална правна конференция South East Europe Summit 2019 започва през днешния ден в София. Събитието се провежда от The Legal 500, интернационално приета организация за оценяване и класиране на правни адвокатски фирми и юристи от целия свят, и водещата правна компания „ Пенков, Марков и сътрудници “, като над 120 водещи фигури от интернационалната правна сцена дойдоха за събитието у нас.

Конференцията бе открита от Дейвид Гоулторп, ръководещ шеф на The Legal 500, Владимир Пенков, създател, ръководител и старши съучастник на адвокатско сдружение „ Пенков, Марков и сътрудници “, и топ банкерът Левон Хампарцумян.

„ За нас е голяма горделивост, че за първи път такова значимо интернационално събитие като South East Europe Summit 2019 се концентрира върху страните от Югоизточна Европа, признавайки неограничените им благоприятни условия. Този триумф бе реализиран в резултат на сполучливото икономическо развиване на района, посредством както на европейската помощ, по този начин и на развиването на човешките запаси и работната мощ тук. Професията ни се трансформира с огромна скорост и за всички нас това е огромно предизвикателство. Фактът, че такава значима конференция се организира точно в България, е по едно и също време огромно самопризнание и предизвикателство за нас “ – показа Владимир Пенков, създател, ръководител и старши съучастник на адвокатско сдружение „ Пенков, Марков и сътрудници “.

„ Изключително съм благополучен, че събитие от сходен мащаб се случва точно в България и че София от ден на ден се утвърждава като пресечната точка в света за интернационалните събития. Все по-осезаема е потребността на бизнеса, както и на правната промишленост да бъдат готови за провокациите, които предстоят, изключително по отношение на персоналните данни “, показа Левон Хампарцумян директно преди първия панел на конференцията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР