Уникална наглост демонстрира кметицата на Каварна Нина Ставрева, узна HotArena.

...
Уникална наглост демонстрира кметицата на Каварна Нина Ставрева, узна HotArena.
Коментари Харесай

Уникален казус! Кметицата на Каварна заведе дело срещу... себе си

Уникална безочливост показва кметицата на Каварна Нина Ставрева, разбра HotArena.

В сряда, 17 юли, тя е подала документи в Районния съд в града, с които желае да извади изпълнителен лист срещу… себе си. Това е нечувано до момента в България, потресени са източниците на „ Галерия “.

Явно Ставрева доста желае да остане в историята. Няма подозрение, че към този момент ще я сочат като неуместен проблем пред студентите по право.

Предисторията на това удивително предпочитание за изпълнителен лист идва дни, откакто съветниците в Каварна се събират на изключителна сесия. Обсъждат се санкциите, които тя би трябвало да заплати, а те са й наложени след инспекция от Държавния финансов надзор.

Най-голямата е за 28 235 лв. и е за Центъра за социална поддръжка, чиято активност Ставрева приключва, тъй като по този начин й харесва. Кметицата би трябвало да внесе тези пари в касата на града. Вместо това тя решила, че би трябвало да води дело против себе си.

След като Ставрева изкара изпълнителен лист, ще би трябвало да ангажира правосъден реализатор и той да й изпрати покана за непринудено заплащане в 7-дневен период. Ако тогава не заплати, ще би трябвало да се запорират сметките й .

Освен санкцията от 28 235 лв., има още 12 акта за 4000 лв.. Иначе към момента няма отговор за какво управничката на морския град показва раздвояване на личността.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР