Уникална изложба открива днес художникът Моно Петра. Израсналият в Пловдив

...
Уникална изложба открива днес художникът Моно Петра. Израсналият в Пловдив
Коментари Харесай

Пловдивчанин открива изложба на Луната

Уникална галерия открива през днешния ден художникът Моно Петра. Израсналият в Пловдив създател е наредил на Луната 12 свои статуи. Церемонията по откриването може да бъде забелязано директното лъчение е на Ютуб канала. Експозицията, която е на 384 400 км от Земята, ще бъде показана тъкмо в 11.30 часа българско време.

Имената на скулптурите са Любов, Смърт, Жертвоприношение, Компасът, Скулптура на Езика, Изкуственият разсъдък, Андрогин, Клоунът, Колелото, Мама, Татко и Айнщайн.

" Тази случка с изложбата на друго галактическо тяло е най-невероятното нещо, с което съм се захващал през кариерата ми на актьор, само че е следващата в моя живот. Надявам се да има още доста такива, с цел да споделим духовните завършения в този на пръв взор вманиачен, вманиачен свят, на който се радваме, когато опипваме с торбичките на пръстите си материални богатства като слепци.

Първата тематика е тази за любовта. Онази, която ни прави индивиди. Любовта, поради която желая мои статуи да посетят Луната… ", описа Моно Петра.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР