Уникален спектакъл с над 150 участници ще изненада публиката на

...
Уникален спектакъл с над 150 участници ще изненада публиката на
Коментари Харесай

Ансамбъл Загоре подгрява шоу на Камата в Стара Загора


Уникален театър с над 150 участници ще изненада публиката на 20 септември по време на звездния конфликт сред Дрийм отбора на Барселона и тима на Христо Стоичков.

Стадион “Берое ” ще посрещне едни от най-големите имена в света на футбола с богата музикална и танцова стратегия, включваща превъзходни родни актьори. Подготовката за супершоуто тече с цялостна мощ, като всички специфични посетители интензивно репетират.

Във въздействащия театър присъединяване ще вземат музиканти и танцьори от фолклорен отбор " Загоре " - емблема на “града на липите ”, които ще развълнуват публиката с магията на тракийския национален танц и музика.

На зеления терен ще излязат още неповторимите солисти от Старозагорската опера, с цел да вдигнат адреналина на всички посетители на събитието с впечатляващо осъществяване. Екипът зад огромния план е планувал още редица изненади, специфични посетители и обезпечени прочувствени моменти.

Водещ на грандиозното футболно шоу е един от най-популярните и обичани български артисти Станимир Гъмов, който е родом от Стара Загора.

Режисьор на феноменалния театър на 20 септември е Борис Радев, който година и половина след невероятния триумф на „ 50 години номер 8 “, още веднъж ще трансформира звездното събитие в същински празник за града.

Събитието „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “, част от „ Стара Загора – Европейски град на спорта “, е на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специфичната каса пред Община Стара Загора. Пълен лист с локациите, от които може да се закупи пас за събитието. Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР