Уникален скандал с мис България Свят Цонка Милчева избухна преди

...
Уникален скандал с мис България Свят Цонка Милчева избухна преди
Коментари Харесай

Гръмна зрелищен скандал с “Мис България”! Отказаха й виза – не знае бъкел английски…

Уникален скандал с мис България Свят Цонка Милчева избухна преди дни.  Консулът, който трябвало да издаде виза на миската, с цел да ни показва на международния край на „ Мис Свят Глем ” в Индия, отказал, защото… не говорела британски.

Организаторите на българския формат са гневни, отпред с Венета Кръстева, която е една от най-успешните ни миски.

Консулът, който даваше виза за нашата участничка, не й разреши да замине, тъй като не знаела британски език. Момичето знае съвършен немски, живяла е в Германия, само че не… това нямаше никакво значение за него ”,  споделя засегнат и уредникът на състезанието Страхил Гановски.

В последна сметка, откакто се схванало, че с изключение на визата пропадат и билета, настаняването и представянето, от международната организация оказали подпомагане и уредили въпроса, тъй че българката да замине и да показва страната ни на състезанието сполучливо, написа „ България през днешния ден ”.

„ Хората се обадиха на консула и го помолиха да пусне Цонка Милчева за Индия. Сега купуваме още веднъж самолетен билет, с цел да замине и да ни показа.

Никъде по света на конкурс за хубост няма условие за предоставяне на виза да се знае езикът на страната, в която ще вървиш ”, обясни още Гановски.

Конкурсът ще е в курорта Кочи в Индия и ще продължи от 20 до 28 април.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР