Уникален пети сезон на . За разлика от предишните издания,

...
Уникален пети сезон на . За разлика от предишните издания,
Коментари Харесай

Пети сезон на „Кошмари в кухнята“ връща добрия вкус в кулинарния бизнес

Уникален пети сезон на. За разлика от предходните издания, които подчертаваха главно върху неприятната хигиена и организационния безпорядък, този път фокусът ще бъде върху построяването на положителния усет . Екипът на предаването обикаля цяла България, а самият началник Манчев протяга ръка на всеки, потърсил помощ, стига да вижда в отсрещната страна предпочитание за смяна и професионализъм.

Ресторант, заведение за бързо хранене и национална кухня – три в едно или нещо като нищо на света е „ Крошунска среща “. Заведението с объркана идея е останало без своя капитан. Три дами – майка и двете й дъщери, вършат всичко по силите си да спазят завета на бащата – да не продават и да се борят за фантазията му, на която е посветил живота си.

Въпреки прелестната локация, наоколо до един от най-посещаваните туристически обекти – Крушунските водопади и ослепително чистата и професионално оборудвана кухня, неналичието на организация и идея си споделят думата.

Влизайки в заведението, началник Манчев ще би трябвало да си сервира самичък върху завивка с дупки. Храната става, само че не е нищо изключително, а подправките липсват, макар, че градината изобилства от свежи билки. Млечната салата съставлява краставици с мляко, а сачът е подготвен на тиган и единствено декоративно сервиран в едноименен съд. Сервитьорите не знаят какво оферират, а клиентите би трябвало да получат справочник по кое време заведението работи на самообслужване и по кое време като ресторант.

Шеф Манчев взима нещата в ръце и дава курс и визия на заведението. Само за един ден и една нощ, ресторантът е видоизменен, менюто има достоверна идея – остарели районни предписания със сезонни артикули, а дъщерите излизат на напред във времето, с цел да вложат силата си в осъществяване на новия проект.-->

Как бащата на девойки безусловно разперва криле над тях от небето и дали той праща началник Манчев, с цел да им протегне ръка и да ги упъти, не пропускайте.

А за всеки ресторантьор, изпаднал в рецесия, екипът за бързо реагиране на предаването не чака писмо в бутилка, а поръчка за присъединяване в уеб страницата и на „ Кошмари в кухнята “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР