Уникален конкурс за хубост Мис Левски Г стартира Слави Трифонов.Телевизионният

...
Уникален конкурс за хубост Мис Левски Г стартира Слави Трифонов.Телевизионният
Коментари Харесай

Слави Трифонов стартира конкурс за красота Мис Левски Г

 Уникален конкурс за красота " Мис Левски Г " започва Слави Трифонов.

Телевизионният водещ разгласи най-новия си план, в който готини мадами ще се борят за нечувана до момента купа в света на хубостта, оповестява " България Днес ".

" Ако сте момиче или жена над 18 години. Ако сте неомъжена, красива, провокативна и умна. Ако мислите, че може да спечелите благосклонностите на журито и феновете, апелирам, попълнете формата за присъединяване. Изпратете ни къса биографична информация за себе си, фотоси в цялостен растеж и по бански костюм. Не забравяйте да ни оставите телефонен номер и имейл за противоположна връзка ", оповестяват на формалния си уебсайт и фейсбук страницата от шоуто на Трифонов.

От там прецизират, че не е наложително претендентките да са от кв. " Левски-Г ", като могат да се включват и девойки от други столични квартали, както и от други градове в страната. Засега не е ясно какво ще получи победителката, като само е посочено, че ще грабне огромна премия от Слави.

Името на състезанието не е инцидентно. Студиата на малкия екран на Трифонов - " Седем осми ", са ситуирани в столичния квартал " Левски-Г ". От стартирането на плана екипът на Дългия не стопира да го подиграва, че са на края на света и на артисти и сценаристи им лишава часове, с цел да стигнат до работно си място. " Левски-Г " се намира в североизточната част на София и е застроен с панелни блокове в края на 80-те и началото на 90-те години на предишния век. Целият квартал " Левски " се състои от остаряла част с къщи и " Левски-В ". По неразбираеми аргументи в региона няма " Левски-А " и " Левски-Б ".

Идеята за сходен конкурс разгневи част от жителите на квартала и се появиха десетки отрицателни мнения в интернет. Хората недоволстват, че Слави и екипът му не стопират да се подиграват на жилищния комплекс, а там " също живеят хора, които не са с нищо по-различни от останалите ".

Организирането на състезания не е нещо ново за Трифонов. През годините той е правил такива съревнования за надарени деца, хумористи, танцьори, артисти, сценаристи и какво ли още не.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР