Уникален имот впечатли потенциалните купувачи благодарение на носталгичния си интериор

...
Уникален имот впечатли потенциалните купувачи благодарение на носталгичния си интериор
Коментари Харесай

Къща с три легла, „замръзнала през 70-те години на миналия век“ с оранжеви дивани и матирано стъкло впечатлява купувачите

Уникален парцел впечатли евентуалните купувачи с помощта на носталгичния си интериор - който наподобява по този начин, като че ли може да бъде включен в „ Портокал с часовников механизъм “ на Антъни Бърджис.

Разположена в Парболд, Западен Ланкашир, къщата с три спални е украсена с блестящо оранжеви дивани, дебели рошави килими и кръгла камина, напомняща за 70-те години. Агентите за недвижими парцели в The Modern House, които разказват парцела, споделят, че е издигнат през 1968 година и е „ отлично непокътнат “.

Проектиран от починалия проектант Антъни Гримшоу, странният парцел беше разгласен за £475 000 предходната година - към £26 000 по-ниско от междинните цени в региона. Така че не е изненада, че офертите започнаха бързо да идват.

Кацнал на върха на дребен рид, набор от каменни стъпала водят нагоре около огромен гараж, с лице на стъклена кутия, ситуирано над равнището на приземния етаж. Основната всекидневна е украсена с дълъг четириместен оранжев диван пред подобаваща масичка за кафе и дървена стена, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР