Унижение за страната са посланията за преврат, когато има легитимно

...
Унижение за страната са посланията за преврат, когато има легитимно
Коментари Харесай

Георгиев от ГЕРБ-СДС: Прокуратурата е обект на реформи, затова осъществява политическа репресия

Унижение за страната са посланията за прелом, когато има законно определено държавно управление, от законни гласоподаватели и с законно Народно заседание. Това съобщи пред Нова нюз Георг Георгиев от ГЕРБ-.

Няма нищо аморално в това да си приказват партиите в Народното събрание - Движение за права и свободи нямат дейности, които да не кореспондират с техните послания. С тях са водени диалози единствено за конституционна промяна и измененията в правосъдната власт, добави депутатът. 

Според него Българска социалистическа партия демонстрира революционно говорене и краен опозиционизъм. " Те като че ли не са в действителността и не знаят за какви конституционни промени става въпрос. Надявам се сътрудниците от Българска социалистическа партия да бъдат дейна част от диалозите за конституционни промени. е единствената партия, която е провела действителна правосъдна промяна ", означи Георгиев. 

Въпрос на техническо структуриране е по кое време ще се приказва за промените, сподели още той. 

" Прокуратурата е обект на промени, по тази причина реализира политическа принуда, и то в миг на правосъдна промяна - тя касае цялата правосъдна власт, освен фигурата на основния прокурор. "

Имунитетът за първи път може да извърши своята функционалност - да не допусне народен представител да бъде държан като пленник поради решенията си в пленарна зала. Борисов неведнъж потвърди, че не има парцел в Барселона, а данните за връзки с лица, които не познава, са несъстоятелни, разяснява той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР