Униформеният издъхнал в обърната патрулкаЖена на 38 години загина, а

...
Униформеният издъхнал в обърната патрулкаЖена на 38 години загина, а
Коментари Харесай

Пътничка и полицай загинаха при катастрофи

Униформеният умрял в обърната патрулка

Жена на 38 години почина, а две деца са ранени след тежката злополука, станала през днешния ден сутринта на пътя за Шипка.

Според очевидци четиричленно семейство е пътувало от казанлъшкото село Хаджи Димитрово на път към морето. Шофьорът обаче на спрял на знак “СТОП” преди да се включи в пътя Шипка-Казанлък. Така бил затрит от джип. Наложило се пожарникари да режат ламарини, с цел да извадят мъжа и двете деца. Загиналата е пътувала на предната седалка.

При друга злополука умря 25-годишен служител на реда. Пътният случай станал към 6,30 ч малко преди ГКПП-Капитан Андреево. Според първичните данни, двамата служители на реда от група “Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали” пътували в патрулката, когато водачът изгубил надзор. Автомобилът се преобърнал по таван. На място умрял младши автоконтрольорът, който бил пасажер в колата.

Шофьорът бил тестван с алкодрегер и резултатът е негативен. По случая е формирано следствено дело. Със заповед на шефа на ОДМВР-Хасково е формирана и дисциплинарна инспекция за изясняване на случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР