Униформените рекетьори направили груба грешка и започнали да притискат за

...
Униформените рекетьори направили груба грешка и започнали да притискат за
Коментари Харесай

Арестуваните Полицаи От 4-То Рпу Са Гушнали Милиони От Рушвети!

Униформените рекетьори създали груба неточност и почнали да притискат за пари притежателя на денонщният интернет клуб " Флейм ", който се намира на улица " Нишава " до Южния парк.

Мястото от много време носи неприятна популярност, защото там се събират тълпи младежи, които пушели наргилета и взимали опиати. " Полицаите от Икономическа са взели на мушка притежателя на клуба. Те обаче не били наясно кой го стопанисва и какви връзки има той в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ", разясняват от " Вътрешна сигурност ".

Полицейската тайфа прибирала по 100 бона подкупи всеки месец, като обект на рекет били над 50 притежатели на питейни заведения, магазини за цигари и алкохол и заведения за хранене. " От множеството са прибирали 1000-2000 лева на месец, само че има и стопани, които са плащали и по-високи рушвети ", разкрива криминалист, написа Пик.

Така по груби сметки за е години, бандата е лапнала над 2,5 млн. лева Голяма част от парите прекосявали в ръцете на техни довереници и близки. Касиери били Марио Дринцолов и Радослав Томов, които ги предавали на началника си Красимир Кръстев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР