Униформени разкриха нива с канабис край Лом, съобщиха от МВР

...
Униформени разкриха нива с канабис край Лом, съобщиха от МВР
Коментари Харесай

При спецакция! Ченгета разкриха нива с канабис край Лом, двама са задържани

Униформени разкриха равнища с канабис край Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Случката е от през вчерашния ден. На територията на районното ръководство в градчето е извършена профилирана полицейска интервенция по попречване, секване и откриване на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции. Около 21.50 часа, в ломския кв. „ Младеново”, в гориста околност в региона на местността "Водоема ", в миг на обработка и поливане на засадени растения от типа канабис са хванати двама локални поданици на 31 и 21 година, единият от които престъпно проявен.
На местопроизшествието е осъществен оглед, при който е открито, че на мястото е обособена обработваема повърхност с приблизителни размери към 50 квадратни метра, със засяти 121 растения от типа "канабис ", с височина от 1.50 до 2.10 м, както и туби, съдържащи препарати за торене, защитна мрежа и голям брой други движимости, имащи отношение към развъждането и обработката на растенията.
Униформените претърсили и жилищата на двамата ломчани, като в дома на 31-годишния е открита кутия със семена от растението канабис.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, а двамата са арестувани за 24 часа в полицейския арест на районното ръководство в Лом.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР