Унгарското правителство очаква в резултат на започналите национални консултации в

...
Унгарското правителство очаква в резултат на започналите национални консултации в
Коментари Харесай

Унгария: ЕС ще бъде принуден да промени санкционната си политика срещу Русия

Унгарското държавно управление чака вследствие на почналите национални съвещания в страната управлението на Европейски Съюз да промени санкционната си политика против Русия. Това сподели в неделната стратегия на радиостанция Кошут шефът по връзките на ръководещата партия „ ФИДЕС - Унгарски цивилен съюз " Ищван Холик. Той изрази убеденост, че националните съвещания „ ще принудят Европейски Съюз да промени политиката на наказания, като вземе поради възгледите на милиони унгарци ". „ Ако милиони унгарци изразят мнението си за глобите, Брюксел няма да може да го пренебрегва ", сподели Холик.

Според него брюкселската администрация е „ в балон ", отвън връзка с действителността, без да вижда, че глобите към този момент са имали „ противоположен резултат " и унищожават европейската стопанска система. Хората излизат на улиците, с цел да стачкуват, защото цените на силата и сметките за комунални услуги скачат до небето, добави представителят на ФИДЕС. Той акцентира, че в една народна власт не може да се подценява мнението на милиони хора. В тази връзка Холик изрази вяра, че това фундаментално предписание „ към момента не е забравено в Брюксел ". Директорът по връзките на ФИДЕС означи, че най-важните въпроси, повдигнати за национални съвещания в Унгария, са енергийните наказания.

Той напомни, че по-рано водачите на Европейски Съюз са се съгласили да не уголемяват рестриктивните мерки в тази област, само че предишното лято множеството от тях са трансформирали позицията си. „ Това е източникът на нашите проблеми ", сподели Холик. Според него, тези ограничения вредят освен на унгарците, „ те вредят на всички ". Представителят на ФИДЕС също се разгласи срещу рестриктивните мерки за издаване на визи на съветски жители за пътешестване до Европа. Той означи, че това вреди на европейския туристически бранш и още един път демонстрира за какво режимът на наказания е неверен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР