Унгарският премиер Виктор Орбан заявява в интервю за в. Билд,

...
Унгарският премиер Виктор Орбан заявява в интервю за в. Билд,
Коментари Харесай

Орбан пред Билд: Путин в никакъв случай няма да нападне страна от НАТО

Унгарският министър председател Виктор Орбан декларира в изявление за в. " Билд ", че съгласно него е невероятно съветският президент Владимир Путин да нападне страна от НАТО, съобщи ДПА.

Никой сериозен човек не може да приказва за желание на Русия да нападне НАТО, споделя Орбан.Нападение против НАТО е изцяло невероятно - освен за Русия, само че и за който и да било в света, защото това най-силната военна общественост, споделя още унгарският министър председател.

По думите му всички страни от НАТО стоят зад обещанието си за групова сигурност, което значи, че нападението против един от съдружниците на НАТО значи е нахлуване против всички.

Орбан отбелязва, че руснаците имат друга история и просвета, както и друго схващане за свободата и националния суверенитет от европейците. Те са рационални, те са подари свръхрационални.

В отговор на възражението, че нахлуването в Украйна не е било рационално, той отговори: " Ирационалността е друга от това да направиш неточност в чисто рационалните сметки ".

Орбан също така хвали Тръмп като " човек на мира ". И показва подозрения, че сегашният президент на Съединени американски щати Джо Байдън ще влезе още веднъж в Белия дом. След което засипва с похвали републиканския противник на Байдън Доналд Тръмп.

" Той е предприемач, самоизградил се е, има друг метод към всичко. И мисля, че това е добре за международната политика ", споделя Орбан. " Нека не забравяме, че той е човек на мира ", акцентира Орбан, като добави, че Тръмп не е почнал нито една война през четирите си години на поста като мотив на своето венцеславене на скандалния политик, предадеДПА.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР