Унгарският премиер Виктор Орбан засили популистките си изявления, заявявайки, че

...
Унгарският премиер Виктор Орбан засили популистките си изявления, заявявайки, че
Коментари Харесай

Антиимиграционните изказвания на Виктор Орбан засилват рейтинга му

Унгарският министър председател Виктор Орбан ускори популистките си изказвания, заявявайки, че се натрупат черни облаци и че неговата страна е последният бастион против хипотетичната ислямизация на Европа, написа английският в. "Гардиън ", цитирайки тирада на водача на кабинета в Будапеща за положението на страната.

Министър-председателят на централноевропейската страна, който наподобява ще завоюва трети следващ мандат на изборите през април, направи към този момент познатите изказвания, че е съумял да се оправи със заканите против унгарския метод на живот, произлизащи съгласно него от политици в Берлин, Брюксел и Париж.

Частта от речта на Орбан, засягаща имиграцията, ще тормози най-вече критиците му в Унгария и чужбина, отбелязва лондонското издание. Според унгарския министър председател, Западът е основал опция за крах на християнската просвета и за агресия на исляма, неговата администрация е попречила на ислямския свят да ни наводни от юг и в случай че обстановката не се промени, в огромните европейски градове ще се сътвори мюсюлманско болшинство. Освен това той съпостави имиграцията с грипа, заявявайки, че тя е толкоз потребна за националното развиване на страната, колкото заболяването за човешкото тяло.

Подобни изявления ще подсилят причините на тези, които желаят унгарската дясна партия "ФИДЕС " да бъде изхвърлена от Европейската национална партия, в която членува също по този начин и Християндемократическият съюз (ХДС) на немския канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила.

Американският финансист от маджарски генезис Джордж Сорос още веднъж бе упоменат през вчерашния ден от Орбан. Премиерът съобщи, че заговорът за основаване на по този начин наречения "Сороски човек " би трябвало да бъде спрян и даде обещание да работи със западноевропейци, които желаят да спасят страната си и християнската си просвета.

Унгарският министър председател води антиимиграционна политика, илюстрирана от построяването на огради от бодлива тел по границите и от остри рецензии към Европейски Съюз. Позицията му във връзка с имиграцията ускори неговата известност макар рецензиите, че Унгария се насочва към властнически режим, отбелязва френското издание "Експрес ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР