Унгарският премиер Виктор Орбан осъди "насилието" в приетия от ЕС

...
Унгарският премиер Виктор Орбан осъди "насилието" в приетия от ЕС
Коментари Харесай

Виктор Орбан: Унгария не приема да я карат насила да стане страна на имиграция

Унгарският министър председател Виктор Орбан осъди "насилието " в признатия от Европейски Съюз механизъм на наложителни квоти за банкет на бежанци и отхвърли Унгария да се трансформира в "страна на имиграция ", съобщи Франс прес.

В отговор на изпратеното във вторник писмо на Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, в което ръководителят на Европейската комисия припомня на Орбан, че "солидарността не е меню по желание ", унгарският министър председател съобщи, че е "шокиран и заинтригуван " от това изявление.

"Тълкуването на правилото на взаимност, който описвате в писмото си, значи всъщност Унгария да се трансформира в страна на имиграция, срещу волята на унгарския народ ", отвръща Орбан в писмо, което бе оповестено в уеб страницата на унгарското държавно управление.

"За мен това не е взаимност, а принуждение ", споделя Орбан и декларира, че за разлика от други страни от Европейски Съюз, Унгария няма "колониално минало ", отбелязва Българска телеграфна агенция.

"Тези огромни страни членки (на ЕС) се трансфораха в страни на имиграция заради отговорностите, произлизащи от колониалното им минало. Унгария, в противен случай, не желае да става страна на имиграция и не може да одобри да я карат принудително да стане такава ", отбелязва Орбан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР