Унгарският премиер Виктор Орбан нарече санкциите на Европейския съюз срещу

...
Унгарският премиер Виктор Орбан нарече санкциите на Европейския съюз срещу
Коментари Харесай

Орбан предупреждава: Санкциите на ЕС срещу Русия са стъпка към война

Унгарският министър председател Виктор Орбан назова глобите на Европейския съюз против Русия " стъпка към война ", оповестява " Франс прес ".

Той дефинира политиката на блока по отношение на Москва като рискова.

Орбан се пробва да поддържа неутрална позиция, откакто Русия нахлу в Украйна през февруари. Унгарският министър председател отхвърли да изпрати военна помощ на Киев и се опълчи на помощния пакет на Европейски Съюз за Украйна на стойност 18 милиарда евро.

Въпреки че Будапеща не блокира глобите на Европейски Съюз против Русия, откакто получи основни отстъпки по пакета, тя упрекна ограниченията на Брюксел както за растящите сметки за сила, по този начин и за извънредно високата инфлация в Унгария.
 Европейски Съюз да спре да мисли за нови наказания против Русия, желае Унгария
Европейски Съюз да спре да мисли за нови наказания против Русия, желае Унгария

Това единствено щяло да задълбочи рецесията с енергийните доставки

Това е стъпка към война, в случай че някой се намеси стопански във боен спор , акцентира Орбан и предизвести, че " заемането на позиция " може не след дълго да значи " да станете фактически воюващ ".

Като доставя разрушителни оръжия, образова украински бойци на лична територия, глоби енергетиката, Европейски Съюз заплашва себе си, безапелационен бе той.

доближи 21,6% през октомври - най-високото си равнище от 1996 година насам и третото най-високо равнище в Европейски Съюз, съгласно Евростат.

През октомври инфлацията на храните в Унгария беше най-високата в целия Европейски Съюз, надвишавайки 45%.

С идната криза - Брутният вътрешен продукт през третото тримесечие се сви с 0,4% по отношение на предходното тримесечие - за Орбан предстоят стопански проблем и, защото за страната бяха блокирани заради корупция и опасения за върховенството на закона.
 Унгария не желае да я поучават за Русия и се нервира на Украйна
Унгария не желае да я поучават за Русия и се нервира на Украйна

Според Будапеща рецензията на Германия е несправедлива
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР