Унгарският премиер Виктор Орбан изрази днес подкрепа за Доналд Тръмп

...
Унгарският премиер Виктор Орбан изрази днес подкрепа за Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Виктор Орбан: Искаме победа на Тръмп на изборите в САЩ!

Унгарският министър председател Виктор Орбан изрази през днешния ден поддръжка за Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати, като сподели, че представителите на Демократическата партия постановат на света " духовен империализъм ", на който се опълчват нелиберални водачи като него, съобщи Ройтерс.

" Ние желаеме победа на Доналд Тръмп, тъй като ни е добре известна дипломацията на излъчените от демократите американски държавни управления, която се основава на духовен империализъм. Познаваме я от предишното, не ни харесва и не желаеме нейното завръщане ", акцентира Орбан публикация за проправителствения маджарски ежедневник " Модяр немзет ".

Унгарският министър председател националист ще се яви на парламентарни избори при започване на 2022 година на фона на икономическите и обществени последствия от втората вълна на пандемията от ковид, означават Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Вотът ще бъде решителен, защото интернационалният демократичен хайлайф цели заличаването на християнконсерваторите в Европа, написа Орбан в публикацията си. Унгария и останалите страни от Централна Европа слагат икономическия прагматизъм над политиките на Европейския съюз като " доведените до парадокс климатични цели, обществена Европа, общ данъчен кодекс и мултикултурно общество ", обобщава Орбан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР