Унгарската демокрация е на същото ниво като тази в Германия

...
Унгарската демокрация е на същото ниво като тази в Германия
Коментари Харесай

Орбан: Европа е в беда, тъй като все още не е намерила новото си място в глобалната икономика

Унгарската народна власт е на същото равнище като тази в Германия и Италия. Това съобщи унгарският министър председател пред Стратегическия конгрес в Блед в Словения. Според него тя тя се основава на християнски модел, а не на демократичен, написа БГНЕС.
Политическата сцена на Унгария се характеризира с „ борба за интелектуален суверенитет “, сподели унгарският министър председател. Неговото държавно управление се бори за налагане на християндемократически и закостенял метод към демокрацията против демократичните възгледи, добави той.
 Орбан зове Централна Европа да се сплоти към християнските си корени Орбан зове Централна Европа да се сплоти към християнските си корени
Западна Европа опитва с еднополови фамилии, имиграция и атеизъм, съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Reuters и...
„ Ние се борим, с цел да може европейските институции и политика да се преглеждат от повече от една позиция и да можем да участваме в диспути по хрумвания като семейство, нация, културни обичаи, вяра и миграция “, сподели Орбан.
Европа е в неволя, защото към момента не е намерила новото си място в световната стопанска система, сподели още унгарският министър председател, наблягайки, че Европа мъчно схваща, че за разлика от Съединени американски щати и Китай, тя не е в положение „ всъщност да промени разпоредбите на играта ”. Според премиера това е по този начин, тъй като Европа към момента няма взаимна войска, подкрепена от центрове за просвета и нововъведения, които да служат като „ мотори на софтуерния прогрес “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР