Умственият и интелектуален капацитет на Нора Недкова отново лъсна с

...
Умственият и интелектуален капацитет на Нора Недкова отново лъсна с
Коментари Харесай

На кухо дрънка! Нора Недкова обидена, че не оценяват, че се върти по леглата на дърти богаташи. Напуска България


Умственият и интелектуален потенциал на Нора Недкова още веднъж лъсна с цялостна мощ. Плеймейтката не стопира да се има за нещо, а в действителност непрекъснато демонстрира, че е едно нищо.

Сега Нора е афектирана на българите и не желае да живее в България. Като причина акцентира огромната злоба, която среща у нас, тъй като непрекъснато й се подиграват и подлагат на критика, че е повърхностна и простовата.

Интересно защо може един естествен българин да завижда на Недкова. Едва ли една самоуважаваща се жена би си давала тялото чартърен на застарели мъже, били те и богаташи. Така че злоба може да срещне единствено от „ кифли “ като нея, по тази причина просто да смени средата на другарство, а не цялата страна.

В момента Мис Плеймейт 2017 има връзка тъкмо с богат чичко, който я мъкне със себе си из цяла Европа. Той имал бизнеси на открито, а тя го придружавала на всички места.

Варненката дори не знае какви са бизнесите на мъжа до нея. Дали са законни или не, нея не я интересува. Важното е да се развява по чужбина и различен да заплаща за това.

Нора не желала в България, само че и България не желае дами като нея. Именно поради такива като нея моралните полезности изцяло изчезнаха и младите девойки мислят единствено с кого да легнат, с цел да не работят. Това от своя страна развращава цялото общество и разрушава цели фамилии. Неслучайно разводите у нас са толкоз доста.

Източник: Crimesbg.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР