Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация. Това послание отправи

...
Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация. Това послание отправи
Коментари Харесай

Карадайъ към ГЕРБ: Ако тази порочна сватба се случи, гражданите ще нахлуят в парламента

Умнокрасиви Рамбовци разрушават страна, държавност и народна власт. Това обръщение насочи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от името на Движението.

Тя бе направена в Народното събрание по време на чуването на ръководителите на службите във връзка със скандалните записи от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

Умнокрасивитетът през днешния ден се пробва да се показва като сурогат на държавните органи и институции. От медиите знаем за някои самонадеяни, самодостатъчни и замозабравили се овластени извършители на Конституцията на Р България, на законите на страната, знаем за нарушителите на цивилен и човешки права, съобщи Мустафа Карадайъ.

За тях няма държавни институции и държавни органи. Те се вършат на Рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват по домовете на българските жители и опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно състояние, безапелационен бе Карадайъ.

Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на умнокрасивитета, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

" Обръщам се към сътрудниците от ГЕРБ – тази порочна женитба, която я виждаме последните няколко дни през медиите, в случай че се случи освен това съмнение на обществото, ще сме очевидци навръх това, на което бяхме очевидци на 10 януари 1997 година, а точно - българските жители ще нахлуят тук, в тази постройка ".

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР