Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато

...
Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отговори на Христо Иванов

Умният човек доста, но доста би трябвало да внимава, когато приказва обществено и да мисли за следствията. Ако мисли…

Това написа в Туитър зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов в коментар на изявление на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов.
 Христо Иванов е шокиран от предлагането за държавно управление на Трифонов Христо Иванов е шокиран от предлагането за държавно управление на Трифонов
" Искам да прикани да се върнем към действителността и здравия разсъдък. Това предложение е шокиращо за доста хора и като метод на деяние, и ка...

,,Предложението на Слави Трифонов за кабинет шокира ужасно доста хора - и като метод на деяние, и като наличие, и като личен състав. Чудя се дали не е доста тежка загуба на връзка с действителностите. Може би става дума за проект - да предизвика разпадането на тази настройка, наречена партии на митинга, да се репродуцира по този начин обичания на сараите модел на кабинет, който се носи по повърхността с неразбираеми болшинства и това да обезпечи на Бойко Борисов комфорта на бъде съпротива на един слаб кабинет ", сподели Иванов пред bTV.

Все отново Иванов няколко пъти сподели, че " не желае да гори всички мостове " и прикани определените за народен представител на " ИТН " да помислят " трезво, отговорно и с морала си " и да ревизират позицията на водача си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР