Умните и красивите гледат на Кирил Петков по същия начин,

...
Умните и красивите гледат на Кирил Петков по същия начин,
Коментари Харесай

УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ИЗЛЪЧВАТ НАЙ-НЕАДЕКВАТНИТЕ ХОРА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ПОЛИТИКА. КИРИЛ И АСЕН СА НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ ХОРА, КОИТО СА ИМАЛИ ВЛАСТ. ЧОВЕК С АКЪЛА СИ, КОЙТО Е ПРЕКАРАЛ 15 МИНУТИ С ТЯХ ВИЖДА, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ИЗМАМНИЦИ ОТ 90-ТЕ С „Т

Умните и красивите гледат на Кирил Петков по същия метод, по който гледаха на Спас от Кучериново когато им продаваше несъществуващи евтини самолетни билети до екзотични дестинации.

Сега виждам, че са впрегнали Асен Василев като Ружа Игнатова (най-издирваната българка от ФБР) да заглавичква твърдия дебилен антируски електорат. Обидно за интелигентността. Казвам го, тъй като проследявам пропаданията на другари тук и към момента се сюрпризирам.

От друга страна ще е готино, в случай че човек от другия бряг стане министър председател на българия на три морета, само че това е друга тематика. Моята е, че умните и красивите излъчват най-неадекватните хора за ръководство и политика, описват играта на страната, а след това се чудят, че никой не желае да чуе за тях.

Нарцистична логика на психиката, съчетана с практическа несръчност. Кирил и Асен са есенцията на българската градска нелепост. Най-некадърните във всяко отношение хора, които са имали власт.

Тодор Живков и Бойко Борисов са титани на компетентността и отговорността преди тези инцидентни, друсани месии.

Човек с акъла си, който е прекарал 15 минути с тях вижда, че става дума за измамници от 90-е с „тука има, тука нема“ пред централна гара.

Цивиливизацион, както споделяше Калоянчев в една глуповата, само че вярна ирония.

Ако Кирил и Асен са им върха на сладоледа, а черешката на тортата е малоумното отношение към Русия, няма никакъв смисъл от спор и опит за интелектуален и рационален диалог с тях. Просто би трябвало да се режат от всички властови позиции и да се задоволят с ФБ.

Най-глупавите, аморални и бездарни хора с искания, множеството от които познавам персонално.

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР