Умните хора често са по-неуверени и по-стеснителни от останалите, по

...
Умните хора често са по-неуверени и по-стеснителни от останалите, по
Коментари Харесай

6 проблема, с които само умните хора се сблъскват

Умните хора постоянно са по-неуверени и по-стеснителни от останалите, по простата причина, че те имат повече познания, което обаче ги кара да считат, че има още како да надграждат и не са задоволително начетени или интелигентни. В същото време има някои проблеми, които се появяват в живота единствено на този вид хора.

Високо интелигентните хора нормално са положителни във всичко, с което се захващат. Те схващат и осъзнават това, което елементарните хора не могат. Когато се концентрират върху обещано нещо, постоянно съумяват да се оправят с него, предават от actualno.com. Интелигентността им е качеството, което ги прави специфични и разнообразни. Но то е и техният главен проблем, заради който са изолирани от обществото и мъчно споделят с хора. Вижте какви са проблемите на хората с високо IQ:

1. Мислят прекомерно доста
Интелигентните хора проучват прекомерно доста всяка една обстановка. Те премислят дълго време даже къде да обядват. Не го вършат съзнателно, просто по този начин са устроени. Когато би трябвало да вземат значимо решение е изцяло допустимо да блокират и да не могат да преценяват какво би трябвало да вършат.

2. Любовните им връзки
От ранна детска възраст са се фокусирали върху персоналните си триумфи и достижения. Нямат умеенето да флиртуват и даже да беседват с противоположния пол. Когато приятелите им са правели това, те са учели и търсели разнообразни пътища към триумфа. Този пропуск мощно се отразява върху любовните им връзки цялостен живот. Те заобикалят да участват на обществени събития, а това още повече понижава възможностите им да подобрят обществения си живот. Хората – гении даже се усещат неловко измежду огромна навалица от други хора.

3. Всички имат големи упования от тях
Високо интелигентните хора имат прекално огромни условия към себе си. Това важи и за всички, които ги заобикалят. Доста постоянно триумфите им биват подценявани. Много хора, в това число и самите те, се концентрират върху неуспехите. Това постоянно води до прояви на яд и тежки депресии.

4. Не могат да намерят щастието
Те не се радват на дребните неща, на които би се зарадвал всеки елементарен човек. Високо интелигентните хора непрекъснато проучват бъдещето и знаят какво ще се случи. Това ги плаши, кара ги да се усещат зле. Те няма с кого да споделят опасенията си и се затварят в себе си. Високо интелигентните хора доста мъчно намират щастието, тъй като са малко хората, с които намират общ език.

5. Не съумяват да се впишат
Те не могат да контактуват умерено с близките. Доста постоянно даже са считани за надменни, надути и прекомерно сериозни. Високо интелигентните хора натъртват на обстоятелствата за нещата, които виждат. Често се усещат като извънземни, които не приказват на един и същи език с хората. Почти постоянно, нещата, които са забавни и занимателни за тях, са изцяло неразбираеми за елементарните хора. Те не могат да намерят нищо интругуващо в метода на живот на гениите. Много мъчно намират път към елементарните хора.

6. Лесно раними са
Интелигентните хора са тези, които имат най-силни усеща. Те схващат всички, само че постоянно остават неразбрани. Ето за това, възприятията им постоянно са засегнати.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР