Умна, хубава, съобразителна - ето това е жената Козирог. Тя

...
Умна, хубава, съобразителна - ето това е жената Козирог. Тя
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Козирог

Умна, хубава, съобразителна - ето това е дамата Козирог. Тя има намерено лице и красиво тяло. Нейните очи са огледалото към сърцето и не може да скрие това. Жената Козирог постоянно е в търсене на нови другарства и развлечение. Ако желаете да я спечелите, прочетете идващите редове.
Тази жена обича и може да се забавлява, блага е и приема с огромно наслаждение всички похвали, отправени към нея. Има невероятната дарба доста бързо да основава другарства. Знае по какъв начин да се радостни, само че надали в миналото може да я видите да прекалява. Винаги работата ѝ е тясно обвързвана с нейните ползи. Има граблив нюх към модата, оптимистичен взор към живота и е креативна персона. В същото време може да бъде извънредно практична, а проблемите в любовта не ги изживява тежко. Към обичаните си хора се отнася с огромно внимание и почитание, ще им елементарни неточности, които те не заслужават да се простят. Обаче обидите ли я, няма смисъл да очаквате, че елементарно ще ѝ мине.
 Най-добрите сътрудници за мъжете Козирог Най-добрите сътрудници за мъжете Козирог
Сатурн - това е планетата, ръководеща Козирога. Той е упорит, сдържан, въздържан... Внимателно набелязва задачите си и с цената на всич...
Родените дами под знака на Козирога са основани за сигурни и трайни връзки. Техният темперамент е обвързван със усърдие, отговорност и присъщия за тях удобен взор за света. Ако вземете поради тези качества, то сигурно ще намерите идеалния метод, по който да ги спечелите.
Тези дами са известни със своята упоритост и ориентировка към построяването на кариера, по тази причина може да съумеете да привлечете тяхното внимание, като им окажете поддръжка или дадете съвет по повод за техните професионални упоритости и цели.
Първото нещо, което ще ви омае, това е нейната храброст. Естественото ѝ държание, зад което се крие тази мощна и смела персона, по едно и също време ви дава и боязън и успокоение за нея. Тя притегля близките със самото си наличие. Без значение дали става въпрос за обстановки от персонален, или професионален темперамент, тя има способността да командва единствено с дишането си. Ако не я познавате добре даже може да си помислите, че това е една " ледена кралица ", само че в действителност действителността е друга. Тя е едно буйно и сладко момиче, само че доста добре прикрива това, тъй като желае да демонстрира единствено своята студена осанка. Ако съумеете да откриете нейната вътрешна страна, ще бъдете една крачка по-близо до същинските и връзки с вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР