Умея да обединявам хората. Успях дори да консолидирам редиците на

...
Умея да обединявам хората. Успях дори да консолидирам редиците на
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Умея да обединявам хората

„ Умея да сплотявам хората. Успях даже да стабилизирам редиците на моя политически конкурент Ваня Григорова, когато получи спомагателна поддръжка и от Има Такъв Народ, и от Борисов. Вижда се доста ясно къде е делителят. Не е ляво, не е дясно, а е съвременна, прогресивна добре ръководена столица от самостоятелен човек със мощен екип, който месеци наред е бил на терен и който е приказвал за всички политики “, сподели претендентът за кмет на София на ПП-ДБ Васил Терзиев, получил най-голяма поддръжка на първи тур на изборите за локална власт.

При 100% обработени протоколи в София Терзиев получи 31,80% от гласовете, а Ваня Григорова, МК „ Българска социалистическа партия за България “ е с 21,59%. Двамта в неделя ще се изправят един против различен в борбата за столицата.

Терзиев съобщи, че е доста значимо повече хора да излязат на балотажа и да упражнят правото си на глас. 

„ Трябва да се възползваме от нашето най- демократично право другояче след това не можем да имаме искания за това по какъв начин ни ръководят. Изключително значимо е в неделя софиянци да гласоподават без значение за кого, само че да изпълнят своето право “, сподели Васил Терзиев.

Той разяснява, че от самото начало са водили една положителна градивна акция.

„ Ние сме водили акция на отказване, просто тъй като имаме вяра, че за този град в действителност можем да създадем доста повече. В София живеят в действителност доста хора, които имат потребност от обществена поддръжка. Това, което знам, е за срещата от преди три дни, която направих с представители на всичките тези организации, които имат потребност от обществено подкрепяне, с хора в неравностойно ситуацията в столицата. Те споделиха, че общината е абдикирала, че не се интересува от техните проблеми. Тя не ги въвлича в нито един проблем, нито един незрящ човек не е взел участие в каквото и да било решение, което да е обвързвано с достъпността на този град “, сподели той.

Като най-големите проблеми на София той дефинира сметосъбитрането, „ Топлофикация-София “ и инфраструктурата.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР