УМБАЛ Бургас обявява кръводарителска акция. Всеки, който иска да помогне

...
УМБАЛ Бургас обявява кръводарителска акция. Всеки, който иска да помогне
Коментари Харесай

Обявяват кръводарителска акция в Бургас

УМБАЛ Бургас афишира кръводарителска акция. Всеки, който желае да помогне за спасяването на човешки живот, може да посети Отделението по трансфузионна хематология. Отделението е по-известно като Кръвният център, той се намира постройката на ДКЦ 1 и работи от 07: 30 до 14:00ч. от понеделник до петък.

" Приканваме хората, които желаят да оказват помощ, да ни посетят в границите на естественото ни работно време за безплатно кръводаряване ", декларира началникът на Кръвният център на УМБАЛ Бургас доктор Тодор Бояджиев.

Желаещите да дарят кръв би трябвало да са на възраст от 18 до 65 години, в положително здравословно положение. Те би трябвало да носят със себе си документ за идентичност - персонална карта.

Кръводарителската акция ще продължи до края на дейния летен сезон, акцентират от здравното заведение. През този интервал популацията в района се усилва доста поради туристите. Това от своя страна води до растеж както на травматичните случаи - произшествия и други произшествия, по този начин и на пациентите, на които предстоят интервенции, изясняват от болничното заведение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР