Ума Търман, муза на режисьора Куентин Тарантино и близка на

...
Ума Търман, муза на режисьора Куентин Тарантино и близка на
Коментари Харесай

И Ума Търман обвини продуцента Харви Уайнстийн в сексуални посегателства

Ума Търман, муза на режисьора Куентин Тарантино и близка на продуцента Харви Уайнстийн, е следващото име в листата с актрисите, обвиняващи низвергнатия холивудски магнат в посягане, съобщи Франс прес.

В изявление, оповестено през вчерашния ден във в. "Ню Йорк таймс ", Търман описа на какво е била подложена. Фактите датират от времето след излизането на екран на кино лентата "Криминале " на Тарантино през 1994 година

Известно време след работна среща в Париж, която взела чудноват поврат, когато Уайнстийн поканил актрисата в стаята си, а след това в сауната на хотела, Търман се срещнала с продуцента в Лондон, още веднъж в хотелската му стая.

"Той ме блъсна и се опита да се хвърли върху мен и да се съблече. Направи куп неприятни неща ", споделя тя в изявлението.

Малко по-късно Ума Търман отишла в хотела на нападателя си, с цел да се срещне с него, и го предизвестила: "Ако направиш на различен това, което направи с мен, ще съсипеш кариерата, репутацията си и ще изгубиш фамилията си, подсигурявам ти го ".

"Г-н Уайнстийн признава, че е направил опит за непосредственост с госпожа Търман, откакто погрешно изтълкувал държанието й в Париж. Той неотложно се извинил ", само че се пита през днешния ден заради какви аргументи Ума Търман е чакала 25 години, с цел да огласи обществено тези обвинявания ", реагира в официално съобщение говорителка на някогашния продуцент, който сега е на лекуване в Аризона.

Адвокат на Харви Уайнстийн, Бен Брафман, сподели, че продуцентът е слисан и наскърбен от лъжливите, както той счита, обвинявания от човек, с който е работил тясно над две десетилетия.

Според другарка на Търман, която я придружила в злощастния ден, актрисата била гневна след срещата с Уайнстийн. Той я заплашил, че ще провали кариерата й.

Чувствам се толкоз зле поради всички дами, подложени на похищения след мен, споделя в изявлението 47-годишната актриса.

За Тарантино Ума Търман споделя, че при снимането на "Убий Бил " (Kill Bill) 2 през 2004 година държанието му било брутално, граничещо със садизъм. Режисьорът отказал да вземе каскадьорка и принудил Търман да кара сама, с цялостна газ. Актрисата претърпяла тежка злополука и мислела, че повече няма да може да върви. Казва, че и до през днешния ден усеща болки във врата и коленете си. "Имахме страшна свада, упрекнах го в опит да ме убие ", споделя тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР