Ултраздрав, издържа на вода, прах и удари, с мощен хардуерBlackview

...
Ултраздрав, издържа на вода, прах и удари, с мощен хардуерBlackview
Коментари Харесай

Blackview BV9000 Pro – първият 18:9 IP68 смартфон

Ултраздрав, устоя на вода, прахуляк и удари, с мощен хардуер

Blackview BV9000 Pro е освен ултраздрав смарт телефон, само че и предлага най-съвременни характерности, включително като лицево различаване

IP68 е отличителна характерност за една категория смарт телефони, проектирани особено за потребностите на консуматори, които употребяват своите устройства в рискови условия – било то за ентусиастки занимания или за професионална приложимост. Подобни устройства не са от най-евтините, само че въпреки всичко цените им са допустими за качествата, които оферират.

Първият смарт телефон, изпълнен в пълноекранен формат 18:9 и съгласно строгите условия на стандарта за водоустойчивост IP68, е моделът Blackview BV9000 Pro. Това е извънредно крепко устройство, което устоя на вода, удари, прахуляк и рухване, като в същото време има отлични механически характерности и батерия с голям потенциал от 4180 мАч – всичко това за към 320-330 $.

Blackview BV9000 Pro е устройство за потребление при рискови условия, включително в мината

Ултраздравият смарт телефон, предлаган от онлайн магазина Tomtop, идва с огромен 5,7-инчов екран във формат 18:9 и резолюция HD+ 720×1440 пиксела, с висок контрастност и защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5. Устройството работи под ръководство на операционна система Android 7.1 Nougat с достъп до онлайн магазина за приложения Гугъл Play Store – по този начин, че това е един изцяло актуален и функционален Android смарт телефон, само че извънредно здрав и резистентен, за разлика от своите елементарни събратя.

4G смарт телефонът Blackview BV9000 Pro е планиран въз основата на 64-битов чипсет Helio P25 с осем изчислителни ядра – 4xCortex-A53 на 2,6GHz и 4xCortex-A53 на 1,64GHz – и графичен блок ARM Mali-880-MP2 900M за образни резултати с висока резолюция и живи цветове. Моделът  разполага с 6GB оперативна памет LPDDR4 и 128GB флаш сторидж, с опция за уголемение с microSD карти памет с потенциал до 32GB – премного памет за равен мултитаскинг и предпазване на фотоси, видео и друго наличие.

Корпусът на Blackview BV9000 Pro е резистентен на въздействия като вода, прахуляк, нечистотия и удари

Най-голямото достолепие на модела, несъмнено, е водоустойчивостта по стандарта  IP68, наред със отбраната от прахуляк и нечистотия, с помощта на бронираното тяло, и устойчивостта на удари и рухване. Смартфонът е минал строги проби на прегъване, високи и ниски температури и физическа надеждност. Алуминиевата рамка служи като възглавница за отбрана на телефона, когато падне.

Двойната съществена камера 13+5MP на Blackview BV9000 Pro подсигурява качествени фотоси, а предната камера с резолюция 8MP поддържа функционалност за разкрасяване при селфи. Високата сигурност на достъпа е обезпечена освен от скенера на пръстов отпечатък, ситуиран под главната камера, само че и от функционалност за лицево различаване, която работи в тандем с предната камера на смарт телефона.

Blackview BV9000 Pro се предлага в няколко цветови разновидността на корпуса

Смартфонът работи във всички публикувани мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G. Разполага с два слота за сим карти и мощна батерия 4180 мАч с технология за бързо зареждане 12V/2A за през целия ден диалози и занимания с приложения. В допълнение, устройството поддържа и технология NFC, която намира приложение при безконтактни разплащания. Налични са и наложителните за всеки смарт телефон безжични Wi-Fi и Bluetooth модули.

IP68 смарт телефонът Blackview BV9000 Pro се предлага сега от Tomtop на цена от $319,99 при доставка от склад в Германия, която оскъпява устройството с $11,29. Моделът има  размери 16,2х8,1х1,34 см и тежи към 253 грама с батерията. Комплектът включва самия смарт телефон, захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите, протектор на екрана, слушалки, кабел за слушалките, OTG кабел, адаптер USB C – Micro USB и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР