Улица „Май” май ще бъде готова през месец май! Близо

...
Улица „Май” май ще бъде готова през месец май! Близо
Коментари Харесай

Чудо преди Великден в Пловдив!Багери на улица „Май” - май ще е готова през май

Улица „ Май” май ще бъде подготвена през месец май! Близо две години жителите на 50-метровия сектор, на един хвърлей от Главата улица на Пловдив, живееха в бедност и прахуляк поради неприятната съгласуваност сред ВиК, ЕВН и Община Пловдив.

След като експлоатационните сдружения си свършиха работата, от Община Пловдив трябваше да възстановят настилката. Липса на контракт на градските управляващи за поправки в регионите „ Централен”, „ Западен” и „ Южен” обаче я остави „ по средата”. Повече от година не престават процедурите за поправяне на настилки, като преди дни бяха пуснати и нова поръчка.

Вчера Общинският съвет в Пловдив одобри бюджета, като трансферира на тримата районни кметове средства, с които да работят по сходни сектори. На регион „ Централен” бяха дадени 400 000 лв., а на „ Южен” и „ Западен” по 300 000 лв.. С тях ще се ремонтират пътища, до момента в който не влезе поръчката на Община Пловдив.

Ремонтът на улица „ Май” започва през днешния ден, като сумата за нея е към 80 000 лв.. Тя се прави през контракта на регион „ Централен” с „ Драгиев и Ко”.

" Ще върнем настилката на улицата в достоверния ѝ тип - с паважна настилка. Ще ремонтираме тротоарите и ще сложим няколко изчезнали лампи ", уточни районният кмет Георги Стаменов преди дни. Той добави, че паралелно с това ще започва работа по ул. " Тодор Каблешков " от ул. " Май " до " Гладстон ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР