Улица Индустриална“ в кв. Тракия“ бе прекръстена от недоволни от

...
Улица Индустриална“ в кв. Тракия“ бе прекръстена от недоволни от
Коментари Харесай

Шуменци кръстиха разбита улица на името на кмета

Улица „ Индустриална “ в кв. „ Тракия “ бе " прекръстена " от недоволни от неприятното положение на асфалтовата настилка шуменци. В късния следобяд в петък на улицата се появиха две табели – „ бул. Любо Христов “  – „ бул. ГЕРБ “. Табелите с името на кмета и партията, на която той е и локален водач, не се слагат за първи път на тази улица, само че, както стана и в петък, общинските управляващи реагират безусловно за няколко часа и ги отстраняват. 
 Улицата е край индустриалната зона dariknews.bg
Павлин Павлов, който всекидневно минава с автомобила си по улицата описа, че дупките по асфалта към този момент са толкоз доста и огромни, че опитите да се избегнат са съществено предизвикателство.
 Улицата е край индустриалната зона dariknews.bg

„ Освен автомобила си, аз чупя и здравето си, не е рационално и не е вярно толкоз години към този момент тази улица да е в това положение. Искам да кажа, че аз гласувах за ГЕРБ, за господин Любомир Христов, имам компания, половината от моите чиновници също са дали своят вот за ГЕРБ на 100% и за господин Христов и като жители на този град ние имаме право да желаеме от него доста неща, като това улицата да се ремонтира “, сподели още той.
 
 улица dariknews.bg

От общинската администрация обявиха, че са осведомени със случая и добре знаят какво е положението на улицата, която не е ремонтирана повече от 20 години. Кметът Любомир Христов разясни, че улица „ Индустриална “ е включена в листата за ремонтни действия през тази година. Процедурата по желание на реализатор се апелира и това бави началото на рехабилитацията.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК. Там чакаме и вашите коментари
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР