Уличен екшън вдигна на крак полицията в Дупница вчера. Известният

...
Уличен екшън вдигна на крак полицията в Дупница вчера. Известният
Коментари Харесай

Зрелищен екшън в Дупница: Кикбоксьор смля от бой съгражданин заради... СНИМКИ

Уличен екшън подвигна на крайник полицията в Дупница през вчерашния ден. Известният в града треньор по кикбокс и горски Красимир Сулев влезе в юмручен конфликт със обвинен в контрабанда на дървесина 51-годишен мъж, прочут на чиновниците на локалното горско стопанство като систематичен извършител, написа struma.com.

Според осведомени, абсурдът сред Сулев и Станчев станал, откакто горският изискал от ключовете на джипа на Станчев, който трябвало да бъде арестуван, по отношение на следствие на контрабандна сеч. Вместо да се подчини на държавния чиновник Станчев налетял на пердах, като направил опит за вземе оръжието на горския, с което провокирал гнева му.



Без да се церемони Красимир Сулев го пребил на улицата, споделят пред очите на щерка му. В това време двама зяпачи са създали видео, в което обаче отсъства началото на спора, споделиха осведомени и сътрудници на горския Сулев.

Боксьорът горски е арестуван за 24 часа, а който е освободен е постъпил в болница, поради болки в главата, след нападението на Станчев.



В болница до обяд през днешния ден беше и Станчев, само че и той е напуснал болничното заведение, след спор с личния състав.

Образувано е досъдебно произвеждане.

Случаят се ревизира от ЮЗДП и Горско стопанство Дупница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР