Улесняване проводимостта на потока от автомобили е целта на предстоящата

...
Улесняване проводимостта на потока от автомобили е целта на предстоящата
Коментари Харесай

Тестват светофари на ключово кръстовище в Ямбол

Улесняване проводимостта на потока от коли е задачата на идната смяна в режима на прекосяване през кръстовището до ХЕС. От 14.00 часа ще се направи тестване на светофарната уредба по новия режим на работа, оповестиха от Община Ямбол.

Контролата ще се извърши в наличието на чиновници на бранш Пътна полиция. В случай, че тестовият интервал мине сполучливо, се планува светофарната уредба да продължи да работи по новия режим.

При вероятно пораждане на механически проблеми, те ще бъдат навреме отстранени в почивните дни и системата ще бъде подготвена за работа в понеделник – 27 август.

Промяната цели изцяло облекчение на придвижването, като доста ще се увеличи проводимостта на предприемащите ляв завой от ул. „ Ямболен “ (посока от „ Ормана “ и ж.п. гара) – към ул. „ Д. Благоев “, както и идващите по ул. „ Ямболен “ от към търговията в посока бул. „ Европа “ и изхода към Сливен.

Така доста ще се улесни прекосяването на моторните транспортни средства през едно от най-натоварените кръстовища в Ямбол, обслужващо пътнико-потока от и за индустриалната зона, и служещо за връзка с три от входно-изходните артерии на града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР