Укрепване на имунната система – нужни са ви само 3

...
Укрепване на имунната система – нужни са ви само 3
Коментари Харесай

Укрепване на имунната система с домашен еликсир

Укрепване на имунната система – нужни са ви единствено 3 съставки.

Препоръчва се приготвеното средство да се употребява в границите на 5 дни, стига то да не е изгубило потребните си свойства. В рамките на две седмици ще забележите позитивен резултат.

Разбира се, би било хубаво да се придържате към здравословното хранене. Това би помогнало да се предотвратят доста здравословни проблеми и като резултат би подобрило качеството на живот на всеки от нас.

Необходимо е да имате по-сериозно и отговорно отношение по отношение на избора на употребяваните артикули.

Трябва да осигурите всички хранителни субстанции, от които се нуждае тялото ви постоянно. Това подсигурява вярната работа на вътрешните органи и системи на тялото, както и укрепва имунитета.

Ако желаете да увеличите защитните сили на тялото си, предлагаме да употребявате следната композиция от съставки: ябълков оцет, чесън и мед.

Чесън
Много хора знаят за многочислените лечебни свойства на чесъна. Особено потребен е, в случай че се яде недопечен. Консумацията на чесън спомага за намаление на кръвното налягане, усъвършенства кръвообращението и оказва помощ за управление равнището на холестерола в кръвта.

Съдържащият се в чесъна селен защищава клетките на тялото от увреждане и се бори със свободните радикали. Проучванията към този момент са посочили директна връзка сред тези процеси и профилактиката на рака.

Също по този начин чесънът защищава от грип и настинки.

Ябълков оцет
Този артикул се употребява необятно в кулинарията. Ябълковият оцет има лечебни свойства и оказва помощ при лекуването на алергии, инфекции на дихателните пътища, грип, нараснали равнища на холестерол, артрит и отмалялост.

Пчелен мед
Медът с право се смята за най-хубавия натурален антибиотик.

Медът се употребява и за грижа за кожата, защото подтиква зарастването на рани.

И най-после, мнозина евентуално знаят, че медът е превъзходен за кашлица.

Ябълков оцет, чесън и мед: най-хубавата композиция за подсилване на имунната система
Всяка от тези три съставки е потребна за нашето здраве поотделно. Но, в случай че ги комбинирате, получавате дейно и най-важното естествено средство за профилактика на разнообразни болести и подсилване на имунната система. Това ще увелии лечебните свойства на ябълковия оцет, чесъна и меда.

Този лек е потребен при хипертония, настинки и инфекции, облекчава признаците на астма и артрит.

Освен това се счита, че сместа от тези съставки оказва помощ за решаването на казуса с безплодието, импотентността и даже оказва помощ при лекуването на рак.

Различни изследвания демонстрират, че комбинацията от ябълков оцет, мед и чесън е ефикасна в битката с раковите кафези. Пациентите, подложени на това лекуване, са забелязали доста усъвършенстване на положението си.

Как вярно да приготвим този „ балсам “ от ябълков оцет, чесън и мед?
Съставки
1 чаша ябълков оцет (250 мл.)
1 чаша естествен пчелен мед (400 г)
10 скилидки чесън

Приготвяне:
Всички съставки се слагат в стъклен съд и се разбъркват добре. Най-добре е получената примес да се употребява в границите на пет дни. Така няма да загуби потребните си свойства.

Съхранявайте в ледник.

Вижте още: Домашни питки, които можете да ядете за закуска, обяд или вечеря

Приемайте по 2 супени лъжици от сместа всеки ден. След няколко седмици постоянна консумация ще забележите първите позитивни резултати. Направете крачка към здравето си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР