Украйна трябва да се примири с идеята за капитулация при

...
Украйна трябва да се примири с идеята за капитулация при
Коментари Харесай

Путин постигна целите си. В САЩ заговориха за “принудената капитулация” на Украйна

Украйна би трябвало да се помири с концепцията за капитулация при второ президентство на Джо Байдън или Доналд Тръмп. Това е мнението на колумниста на вестник “Хил ” Джоузеф Боско.

„ Дори в случай че Байдън остане на поста, Путин наподобява убеден, че ще реализира геостратегическата си цел. Защото, като оставим настрани хвалебствията, декларираната тактика на Тръмп всъщност е политиката, която администрацията на Байдън към този момент следва “, написа той.

Като един от причините журналистът уточни отхвърли на президента на Съединени американски щати да даде на Украйна избрани типове оръжия. Освен това има вид, при който Байдън „ би могъл да отстъпи “ под натиска на републиканци и някои демократи, означи Боско.

„ Уукраинците би трябвало да се примирят с опцията за насилствена капитулация или по време на втория мандат на Тръмп, или по време на втория мандат на Байдън “, заключва създателят на публикацията.

По-рано Русия изпрати нота до страните от НАТО по отношение на доставките на оръжия за Киев. Външният министър Сергей Лавров съобщи, че Съединени американски щати и НАТО вземат участие директно в спора в Украйна, в това число освен като доставят оръжия, само че и посредством образование на кадривъв Англия, Германия, Италия и други страни.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР