Украйна трябва да приеме горчивата истина за загубата на Донбас

...
Украйна трябва да приеме горчивата истина за загубата на Донбас
Коментари Харесай

В Германия разкриха горчивата истина за съдбата на Украйна

Украйна би трябвало да одобри " горчивата истина " за загубата на Донбас в близко бъдеще и безсмислието на опитите за контраофанзива против Херсон, написа колумнистът на немския вестник Welt Кристоф Шилц.

По неговите думи, след шест месеца военни дейности, нещата в Киев " не вървят доста добре ".

" Украйна е на път да загуби Донбас на изток. По-голямата част от юга към този момент е в ръцете на Русия. Сега няма признаци, че обстановката може да се промени в обозримо бъдеще ", сподели Шилц.

Авторът на публикацията допуска, че идната зима дава обещание на Украйна проблеми с храните и енергийните доставки.

„ Контраофанзивата, оповестена от Киев в края на май в региона на Херсон, която би била извънредно значима, с цел да се предотврати загубата на Одеса в бъдеще и да се резервира достъпа на страната до Черно море, няма да се състои, защото Въоръжените сили на Украйна към този момент не са в положение да създадат това. Горчиво е да осъзная това “, написа създателят на публикацията.

Напоследък Киев неведнъж заявяваше желанието си да стартира контранастъпление против Херсонска област. Както сподели по-рано Михаил Шеремет, народен представител от Държавната дума от района на Крим, дейностите на въоръжените сили на Украйна ще доведат до непоправими загуби, опитът за завладяване на района ще получи пагубен отпор и ще изчезне в небитието.

От 24 февруари Русия организира военна спецоперация в Украйна. Според президента Владимир Путин крайната цел е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия. Съюзническите сили към този момент изцяло освободиха Луганската национална република и забележителна част от Донецк, в това число Волноваха, Мариупол и Святогорск.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР