Украйна се нуждае от повече оръжия, защото колкото по-силна е

...
Украйна се нуждае от повече оръжия, защото колкото по-силна е
Коментари Харесай

Столтенберг: Оръжията за Украйна са път към мира

Украйна се нуждае от повече оръжия, тъй като колкото по-силна е на бойното поле, толкоз по-силна ще бъде позицията й на масата за договаряния, съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от Укринформ, в Киев на Първия интернационален конгрес на отбранителната промишленост.

" Смелостта сама по себе си не стопира безпилотните самолети. Героизмът самичък по себе си не може да прехваща ракети. Украйна се нуждае от техника. Високо качество. Високо количество. И бързо. Няма защита без промишленост ", сподели Столтенберг.

Той похвали изобретателността на украинската отбранителна индустрия, като означи, че в производството на военно съоръжение, от дронове до техника за разминиране, Украйна е въвела нововъведения " със светкавична скорост ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Колкото по-силна е Украйна на бойното поле, толкоз по-силна ще бъде позицията ѝ на всяка маса за договаряния. Така че, въпреки да звучи като абсурд, за Украйна оръжията са пътят към мира ", съобщи Столтенберг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР