Украйна се нуждае от допълнителна военна помощ от страна на

...
Украйна се нуждае от допълнителна военна помощ от страна на
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Без военна помощ ще ни бъде трудно да преборим Русия

Украйна се нуждае от спомагателна военна помощ от страна на Запада, в противоположен случай на управляващите в Киев ще им бъде мъчно да продължат да се борят против Русия. Това сподели бригаден военачалник Дмитрий Тимков - почитан помощник на Главното разследващо ръководство (ГУР) към Министерството на защитата на Украйна, представен от английското издание „ Гардиън “. Тимков съпостави Украйна с пациент на животоподдържащи апарати, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ние сме вързани на здравна система. Имаме задоволително медикаменти, с цел да останем живи. Но в случай че Западът желае да победим, имаме потребност от цялостно лекуване. В противоположен случай ще паднем ", сподели Тимков в изявление за „ Гардиън “.

Той добави, че предишния месец Кремъл е явно е показал самоувереността си, откакто съветски водач, дезертирал в Украйна, беше открит погубен в испански морски курорт. Тимков сподели, че Максим Кузминов е бил предизвестен да не напуща Украйна, само че той е пренебрегнал този съвет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР