Украйна съобщи за нови успехи и освободени от руските сили

...
Украйна съобщи за нови успехи и освободени от руските сили
Коментари Харесай

УНИАН: Украйна освободи и Купянск

Украйна заяви за нови триумфи и освободени от съветските сили градове. Украинските сили са освободили град Купянск в Харковска област, съобщи организация УНИАН, като се базира на известие на локалните управляващи.

Съветникът на общинския съвет на Харковска област Наталия Попова разгласява фотография на украински военни, държащи знамето на Украйна пред постройката на градския съвет в Купянск. Пред тях смачкано на земята стои съветския байрак.

Все още няма удостоверение за това от генералния щаб на украинската войска.

Според английското разузнаване завладяването на Купянск би бил сериозен удар за Русия.

В снощното си послание президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че силите на Киев са си върнали владението на 30 обитаеми места в Харковска област.

Москва изпраща там подкрепления, с цел да противодейства на украинската контраатака.

На фона на известията за сполучливо освобождение на редица градове от външното министерство на Украйна приканиха Запада да даде на страната още оръжия. Поражението на Русия на бойното поле ще значи победа на мира в Украйна, написа в Туитър представителят на украинското външно министерство Олег Николенко.

Междувременно на изненадващо посещаване в Киев дойде немският външен министър Аналена Бербок.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР