Украйна поиска от ЕС незабавно присъединяване по нова специална процедура. Това

...
Украйна поиска от ЕС незабавно присъединяване по нова специална процедура.
Това
Коментари Харесай

Зеленски поиска ЕС спешно да приеме Украйна по специална процедура |

Украйна изиска от Европейски Съюз неотложно присъединение по нова специфична процедура.

Това разгласи във видеобръщение през днешния ден преди обед президентът Владимир Зеленски. Той изрази разбиране, че това е допустимо и съобщи: " Ние го заслужаваме ".

" Искаме от Европейския съюз незабавното присъединение на Украйна по нова специфична процедура ", сподели той, представен от украинската организация УНИАН.

Зеленски благодари на европейските водачи за " невижданата поддръжка " и затварянето на небето за Русия.

4500 съветски воеоннослужещи са починали във войната, разгласи Зеленски. Той добави, че при артилерийски обстрел в Украйна са били убити 16 деца, а 45 са ранени.

Досега съветската страна не е оповестила какви са човешките ѝ загуби от войната.

Украинците с военен опит ще бъдат освободени от ареста и ще могат да се  " поправят ", като се включат в най-горещите точки. Освен това за някои участници в АТО (Зоната на антитерористичната интервенция или зоната на АТО е термин, употребен от медиите, обществеността и държавното управление на Украйна, както и от ОССЕ и други задгранични институции за обозначаване на украинската територия в Донецка и Луганска област под контрола на съветските военни сили и проруските сепаратисти) са анулирани всички наказания, разгласи още украинският водач.

Зеленски акцентира, че всеки, който може да се включи в боевете, би трябвало да го направи.

Украинският лидер се обърна и към войниците на съперника на съветски език: " Захвърлете оборудването си и си тръгнете. Не вярвайте на командирите си, не вярвайте на пропагандаторите си. Просто спасете живота си. Напуснете! "

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР