Украйна официално ще поиска ускорено членство в НАТО, заяви украинският

...
Украйна официално ще поиска ускорено членство в НАТО, заяви украинският
Коментари Харесай

Украйна официално ще поиска "ускорено членство в НАТО: Зеленский

Украйна публично ще изиска " ускорено участие в НАТО ", съобщи украинският президент Владимир Зеленский. Украинският водач разгласи това броени минути, откакто Русия публично оформи анексирането на четири украински района.  " Правим решителна стъпка, като подписваме молбата на Украйна за ускорено участие в НАТО ", каза  още той.

Украинският водач съобщи, че Киев е подготвен да договаря за съглашение с Москва, само че не с Владимир Путин, а с различен съветски президент:  " Готови сме за разговор с Русия, само че с друг президент на Русия ", разгласи Зеленски във видеообръщение, оповестено в неговия канал в Телеграм.

След съвещание на Националния съвет за сигурност и защита Зеленский удостовери решимостта на украинците да изгонят всички окупатори от земите си: " Нашата страна постоянно е предложила на Русия да живеем един до различен в равноправни, почтени, почтени и обективни условия. Очевидно с този съветски президент това е невероятно, той си няма разбиране що е това достолепие и почтеност, по тази причина ние сме подготвени за разговор с Русия, само че с различен президент на Русия ", съобщи украинският президент.

Опитът на Русия да анексира Донбас, Запорожието и Херсон не трансформира нищо за Украйна - ще продължим да освобождаваме нашата земя и нашия народ, до момента в който си върнем всички територии, съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР