Украйна няма нищо общо със стрелбата в Москва, в която

...
Украйна няма нищо общо със стрелбата в Москва, в която
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Украйна няма нищо общо със стрелбата в Москва

Украйна няма нищо общо със стрелбата в Москва, в която съгласно съветските управляващи са починали минимум 40 души и над 100 души са били ранени. “ Това сподели Михайло Подоляк, съветника на украинското президентство. Той дефинира стрелбата като терористичен акт.

„ Нека да бъдем ясни, Украйна няма нищо общо с тези събития “. Това увери съветникът на Володимир Зеленски Михайло Подоляк.

 

Руски прокиевски бойци от легиона „ Свобода за Русия “, които се борят дружно с украинските сили, също отхвърлиха да са забъркани в убийствената въоръжена офанзивата в концертната зала в Подмосковието.

Украйна няма нищо общо със стрелбата в Москва

„ Подчертаваме, че Легионът не се бие с съветски цивилни “, споделя групата, която прибавя, че отговорност носи „ терористичният режим на Путин “.

„ В първите минути на събитията в „ Крокус сити хол “ на президента е било доложено, че е почнала пукотевица. Президентът непрекъснато получава по линията на всички съответни служби информация за протичащото се и за ограниченията, които се подхващат. Президентът е дал всички нужни инструкции “, съобщи по-рано Дмитрий Песков, напомня SafeNews.

Русия осъди „ кървава терористична офанзива “. „ Цялата международна общественост би трябвало да осъди това непоносимо закононарушение! “, написа в Телеграм представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Вдовицата на Алексей Навални също осъди офанзивата в Москва. Юлия Навалная изрече съболезнования за жертвите на нападението в концертната зала „ Крокус сити хол “ в града в Подмосковието Красногорск.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категориия Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР