Украйна назначи трима нови заместник-министри на отбраната в четвъртък Целта

...
Украйна назначи трима нови заместник-министри на отбраната в четвъртък Целта
Коментари Харесай

Украйна назначи трима заместник-министри на отбраната


Украйна назначи трима нови заместник-министри на защитата в четвъртък Целта на измененията е да оказват помощ на армията да се приближи до стандартите на НАТО и да се увеличи прозрачността и отчетността, предава Ройтерс.

Президентът Володимир Зеленски предишния месец и назначи кримския татарин Рустем Умеров , заявявайки, че са нужни нови подходи към военните и обществото, до момента в който войната с Русия продължава.

Назначаването на Умеров последва, които хвърлиха сянка върху министерството на защитата. Умеров заяи, че новите му заместници ще следят военната и техническата политика, публичните поръчки и промените в министерството.

" Украинските бойци би трябвало да бъдат снабдени с всичко належащо ", сподели Умеров в обява във Facebook. " Нулевата приемливост към корупцията и успеваемостта са най-важните правила на Министерството на защитата.

Министерството на защитата сподели в изказване, че Дмитро Клименков , търговски шеф на държавната компания за пренос на газ, е назначен за заместник-министър, който да следи публичните поръчки и ще работи за цифровизиране и унифициране на всички процеси.

Генерал Иван Гаврилюк беше назначен за заместник-министър на защитата, с цел да следи военната и техническата политика, да работи за подкрепяне на увеличението на вътрешното произвеждане и доставки на оръжия и да координира логистиката и партньорствата със западните сътрудници на Украйна.

Станислав Хайдер , някогашен началник на цифровата промяна в Националната организация за битка с корупцията, ще работи за повишение на прозрачността и отчетността в министерството и ще сътвори системи за ръководство на данни.
 Изтекла тактика на Съединени американски щати за Украйна дефинира корупцията като същинска опасност
Изтекла тактика на Съединени американски щати за Украйна дефинира корупцията като същинска опасност

Екипът на Байдън е доста по-притеснен от корупцията в Украйна, в сравнение с обществено признават
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР