Украйна напълно легитимно може да извършва атаки срещу цели в

...
Украйна напълно легитимно може да извършва атаки срещу цели в
Коментари Харесай

Британски министър: Украйна напълно легитимно може да атакува цели дълбоко в Русия

Украйна " изцяло законно " може да прави офанзиви против цели в Руската федерация. Нарушаването на логистиката на съперника и унищожаването на вражеските хранилища е част от войната. Това съобщи министърът на въоръжените сили на Англия Джеймс Хипи в ефира на Times Radio, представен от УНИАН.

" Факт е, че Украйна беше суверенна страна, която живееше спокойно в своите граници, а по-късно друга страна реши да наруши тези граници и да изпрати 130 000 бойци там. Това бележи началото на войната сред Украйна и Русия и във войната, Украйна би трябвало да нанесе удар надълбоко в съперника, с цел да нападна неговите логистични линии, доставки на гориво, хранилища за муниции и това е част от войната ", сподели Хипи.

Според него " е изцяло законно Украйна да се цели надълбоко в Русия, с цел да наруши логистиката, която, в случай че не бъде нарушена, би съдействала директно за гибелта и кланетата на украинска земя ".

Както УНИАН заяви по-рано, на 1 април стана известно, че породи пожар в петролна база в съветския град Белгород. Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви за двама потърпевши при пожара - това са служащи на петролната база.

Подобен случай се случи в нощта на 25 април в съветския град Брянск - възпламени се нефтобаза. Местни поданици споделиха, че са чули детонации. Във връзка с случая в Брянск бе осъществена частична евакуация на живеещите наоколо хора.

Разбира се, във всеки един от тези случаи, по един или различен метод, съветските управляващи се пробваха да обвинят Украйна, а в обществените мрежи жителите на Руската федерация показаха доста недовлство. Засега Украйна не е удостоверила присъединяване си в тези произшествия, разяснява УНИАН.

Съветникът на украинския президент Алексий Арестович е декларирал че пожарът на петролните хранилища край Брянск в Русия може да е знак за начало на партизанска война там.

В тази връзка Арестович, разяснявайки обстановката в Брянск, означи, че в последно време в Русия се правят офанзиви против военните окръжия. Това съгласно него можело да демонстрира началото на партизанска война.

" В Русия не е ясно какво се случва. В Усурийск гори военна база, горят военни окръжия, горят военни университети (той има поради пожара на института на Въздушно-космическите войски в град Твер, някои хранилища, къщи на губернаторите. Имам възприятието, че е почнала партизанска война в Русия. Особено това с военните окръжия - хората не желаят да служат в армията и по тази причина ги палят, " сподели Арестович.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР