Украйна може да се присъедини към НАТО,когато съюзниците се съгласят

...
Украйна може да се присъедини към НАТО,когато съюзниците се съгласят
Коментари Харесай

Лидерите от НАТО: Украйна ще се присъедини при изпълнение на условията и съгласие на съюзниците

Украйна може да се причисли към НАТО,„ когато съдружниците се съгласят и изискванията са изпълнени ". Това стана ясно от декларацията на Алианса от срещата във Вилнюс. В нея се признава нуждата от по-бързи дейности, само че без ангажимент за съответни периоди, заяви.

„ Никога до момента не е имало по-силно обръщение от страна на НАТО, както що се отнася до политическото обръщение за пътя напред към участие, по този начин и до съответната поддръжка от страна на съдружниците от НАТО, военната поддръжка, само че и практическата поддръжка за това по какъв начин да се обезпечи цялостна оперативна съгласуемост. И в случай че погледнете всички процеси на участие, за тези процеси не е имало периоди. Те се основават на условия. Винаги е било по този начин ”, съобщи Йенс Столтенберг.

Лидерите на тридесетте и една страни членки на НАТО се срещнахавъв Вилнюс през днешния ден, с цел да обсъдят необятен набор от тематики.На фокус са както различията във връзка с кандидатурата за участие на Украйна, по този начин и присъединението на Швеция, увеличението на запасите от муниции и преразглеждането на отбранителните проекти за източния фланг. Това е четвъртата среща на върха на НАТО, откакто Русия атакува Украйна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР